Hodnocení obchodu

5,0 17 hodnocení
5
17x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.7.2019
Na fotkach vypada ze je to pekne velke baleni a prijde vam za 400kyla malinkata krabicka tak na prstynek max na tyden pokud mate plnovou. Kdyz zajdete do drogerky koupite balzam velky za tretinu
Avatar autora 17.9.2019
Přejeme krásný den z Be.Viro, Negativní reklama také reklama. Nicméně si nemůžeme odpustit dotaz, čím jsme se provinili? Píšete, že nedoporučujete obchod, kvůli tomu, že: " za 400kyla malinkata krabicka ". Pokud se podíváme na www.be-viro.com u základního popisu je velikost uvedena, po prokliknutí též a na samotné fotce je označení velikosti také vidět. O Necelých 100Kč jste si mohl pořídit 2x větší velikost. A proč nabízíme velikost 15ml? Spousta vousáčů chce produkt vyzkoušet a nechce kupovat velký produkt, dokud si nejsou jisti, že to je to pravé ořechové. Dále máme mezi příznivci spoustu sportovců, kteří chtějí mít náš balzám vždy ve sportovní tašce nebo v autě a nechtějí velký, respektive ten mají doma v koupelně a malý vždy po ruce, aby se mohli před akcí namazat. To samé platí v případě manažerů, ředitelů a dalších lidí, kteří často jezdí na služební cesty a mají stále sbalenou kosmetickou tašku, kde hraje každý centimetr roli. Na závěr bychom se ještě jednou rádi zeptali, proč jsme si od Vás vysloužili negativní hodnocení ve chvíli, kdy jsme Vám od začátku do konce nákupu sdělovali, co kupujete. Mějte krásné léto se zdravými vousy. PS: Pokud máte skutečně své vousy rád, brzy poznáte propastné rozdíly balzámu z drogerie od našeho Be-Viro beard balmu, který je na přírodní bázi a postaven přesně podle toho, co potřebuje vousáčova citlivá pleť i samotný vous. S úctou, Daniel Trnka Be.Viro Men´s Only
Avatar autora | 8.4.2019
+ rychlost,kvalita

Avatar autora | 6.3.2019
+ Skvělý produkt
+ Rychlé dodání

Jsem velmi mile překvapen, skvělý přístup ze strany eshopu a objednané zboží je fakt super.
Avatar autora | 28.2.2019
+ rychlé jdnání
+ zboží přímo od výrobce

S nákupem na Be-Viro jsem byla spokojená. Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Vyhovuje mi také, že se jedná o e-shop výrobce, takže mají veškeré produkty této značky, ne jen výběr některých... Samotné produkty jsou moc příjemné, hezky voní a vyhovuje mi jejich složení.
Avatar autora | 26.2.2019
Skvělé výrobky. Jsem velmi spokojen. Všem mohu doporučit.
Avatar autora | 28.1.2019
+ made in CR a bio

Avatar autora | 24.1.2019
+ Velmi kvalitní produkty.

Jsem velmi spokojen. Balzám na vousy je prvotřídní.
Avatar autora | 10.1.2019
+ pěkný a přehledný web
+ skvělá komunikace
+ web přímo výrobce této kosmetiky, když jsem potřebovala poradili mi opravdu fundovaně

S nákupem na BE-VIRO jsem byla moc spokojená. Zboží dorazilo rychle, kvalitně zabalené a je opravdu skvělé! Líbí se mi, že tady objednávám přímo u výrobce, takže se můžu doptat na potřebné info. Přítel je s výrobky moc spokojený - používá opakovaně. Já si někdy půjčuji olej na vousy a používám ho jako výživu konečků vlasů. Vyživuje dobře, taky skvěle voní a na rozdíl od různých přípravků na konečky tady mám opravdu přírodní složení...
Avatar autora | 18.12.2018
:) skvelý prístup, rýchla komunikácia, krásne vône
Avatar autora | 15.12.2018
+ Rychlé vyřízení
+ Skvělý sortiment

Avatar autora | 14.12.2018
+ Maximální spokojenost!
+ Koupil jsem Kolínskou a Gel na holení a doporučuji každému! Neskutečná kvalita a krásné balení..

Výborná komunikace a velice kvalitní produkty.. jsem maximálně spojený
Avatar autora | 14.12.2018
solidnost, vstřícnost,ochota
Avatar autora | 10.12.2018
+ nejvyšší kvalita !

Maximální spokojenost co se týče kvality výrobků, osobní přístup a ochotné jednáním při výběru výrobků pro mého muže. Okamžité dodání bez problému, perfektní, co dodat :-)
Avatar autora | 24.9.2018
+ Výborné produkty
- Dlouhá doba doručení

Objednáno ve středu. Odesláno až v pátek a doručení v pondělí
Avatar autora | 5.1.2018
+ Rychlé dodání.
- Žádná.

Avatar autora | 21.12.2017
+ Kvalita

Zboží obratem dodáno, krásná vůně, kvalita a hlavně český výrobek
Avatar autora | 18.12.2017
+ rychlá dodávka

Avatar autora | 12.12.2017
+ Opravdu rychlé dodání!
+ Mají to, co nemají nikde jinde :-)